Homepage background

Wij verbinden talent met bedrijven

Bij ons krijgt IT talent de kans om te werken aan projecten voor de bedrijven van morgen

scroll down to the intro

Wat we doen

Het is voor IT bedrijven moeilijk om goede programmeurs te vinden. Door met talentvolle studenten te werken aan websites en grote en kleine webapplicaties, dragen wij bij aan de versnelling van de business van onze opdrachtgevers. In dit proces bieden we stagiairs de mogelijkheid om in contact te komen met IT startups. Door onze achtergrond bij diverse incubator programma's bieden wij, naast technische kennis, ook coaching en ons netwerk mee voor de startups waarmee wij werken.

Concept ontwikkeling

Webontwikkeling

Ons kernactiviteit is web- en applicatieontwikkeling.

Strategie en Positionering

We sparren graag over de mogelijkheden van jouw project, neem contact met ons op!

1. Hoe dragen wij bij aan jouw succes

Eerste kennismaking: Tijdens het eerste gesprek sparren we met je over je bedrijf en ambities en onderzoeken of er een klik is.

2. Assessment

Het doel van de eerste projectmeeting is om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen en de scope en complexiteit van je project vast te stellen.

3. Voorstel

Op basis van de scope, het aantal sprints en de complexiteit van de opdracht maken we een inschatting van de omvang en de doorlooptijd van je project en leggen dat vast in een samenwerkingsvoorstel.

4. Agreement

Wanneer we een afspraak maken over de sprints en deadlines, maken we een team van onze stagegangers op basis van de eisen en de doelen.

5. Project Kickoff

Als je akkoord gaat met ons voorstel stellen we een team van studenten samen die met en voor jou de opdracht uit gaan voeren. Dan trappen we het project af in een gezamenlijke sessie met opdrachtgever studenten en onze senior staff.

6. Start Development

De ontwikkeling begint na de sprint kickoff. De stagiairs zullen beginnen te werken aan de eigenschappen van het product onder toezicht van de lead developer.

7. Testing

Na het ontwikkelen worden de eigenschappen getest met een scenario en test scripts. Dit zorgt ervoor dat er geen bugs doorgevoerd worden naar het eindproduct.

8. Product Increment

When the feature is tested and bugs are fixed, the progress is pushed onto the main product. This workflow ensures that there are many prototypes and that progress will be visible quickly.

9. Sprint Review

Before the sprint finishes we review our process and productivity. This lets us improve our workflow and be even more productive.

SCRUM Methodology

Bij Coders Academy werken wij bij voorkeur volgens de scrum methode, met korte sprints van 1-2 weken en grote betrokkenheid van onze opdrachtgevers. Zo houden wij het proces beheersbaar en is er ruimte voor flexibiliteit en inspiratie.

10. Project Review

Als het project afgerond is komen we nog 1 keer samen om het proces en de resultaten van het project te bespreken. Ook kijken we kritisch naar hoe de samenwerking is verlopen en kijken we alvast vooruit naar volgende stappen. Ons motto in dezen is dat wij pas tevreden zijn als jullie dat ook zijn.

Je bent altijd welkom om met een kop goede koffie met ons te sparren over je bedrijf

Contact

Heb je een vraag, wil je eens van gedachten wisselen met een lekkere kop koffie, of wil je gewoon meer over ons weten? Neem contact met ons op

Coders Academy Rotterdam
Building 'The Red Apple'
Scheepmakershaven 15
3011 WT Rotterdam
Coders Academy Groningen
Building 'The Big Building'
Achterweg 1
9725 BM Groningen
 
Post adres
Postbus 21481
3011 WT Rotterdam
Tel: +31 888 887 007
info @ Coders Academy