Ontwikkel je talent
arrow-button-down
Werken aan de softwareoplossingen van de toekomst?

Bij ons werk je aan meerdere opdrachten voor inspirerende opdrachtgevers. Zo maak jij kennis met de nieuwste technologieën en de hipste bedrijven. Deze zijn regelmatig aanwezig zijn op CA om samen met jou de voortgang van jouw werkzaamheden door te nemen. Uiteraard werk je in je project nauw samen met mede studenten, dit alles onder begeleiding van onze oprichters en senior Coding-staff.

Hoe ziet een stage bij Coders Academy eruit?

Coders Academy biedt een stageplek+. Een stage waarbij op technisch vlak de nadruk ligt op het vergroten, verbreden en verbeteren van je code-kwaliteit. Je werkt met 14-19 andere collega studenten in multidisciplinaire scrum-teams. Daarnaast bieden wij ook ruimte voor het verbeteren van je ‘soft-skills’ en ga je op safari bij bekendere softwarebedrijven in de regio. Zo ben je na onze stage klaar om direct aan de slag te gaan bij de mooiste bedrijven.

Mag ik stagelopen bij Coders Academy?

Iedereen die een opleiding volgt tot applicatieontwikkelaar of multimediadesign is bij ons welkom. Maar denk erom; Wij selecteren niet de beste maar alleen de meest gedreven studenten in het vak! Het maakt daarbij niet uit of je van het mbo, hbo of universiteit komt.

Onze stageplaatsen